Geoană nu a câştigat nici măcar competiţiile cu femeile din familia sa

Mircea Geoană nu poate să lupte umăr la umăr cu bărbaţii care s-au înscris în cursa pentru fotoliul de preşedinte.  Candidatul PSD la preşedinţie a demonstrat, prin discursul său de astăzi de la Botoşani, că nivelul său maxim de competenţă şi de competitivitate este acela al unor polemici necinstite cu o femeie, şi asta doar după ce a cheltuit sume uriaşe de bani într-o campanie de compromitere a Elenei Udrea.

Nimeni nu mi-a propus vreodată funcţia de prim-ministru şi, dacă ar fi să fac parte dintr-un guvern după alegeri, mi-aş dori să continui să gestionez domeniul turismului, un domeniu în care ştiu cu precizie ce mai am de făcut, în care am avut deja rezultate. La Botoşani, oamenii mă ştiu pentru lururile pe care le-am făcut ca locuitorii din zonă să trăiască mai bine, astfel că nu ar fi nevoie să mă afirm cu minciuni şi calomnii, asemeni  lui Mircea Geoană.

Stiind că Mircea Geoană nu-i poate face faţă direct lui Traian Băsescu, consultanţii electorali ai PSD au propus atacuri indirecte la adresa preşedintelui, prin compromiterea familiei şi a miniştrilor PD-L apropiaţi acestuia. Într-un asemenea context, ca ministru al turismului m-am aflat vreme de câteva luni în centrul unui scandal mediatic de mari proporţii, instrumentat de PSD şi PNL, pus în practică cu ajutorul trusturilor de presă ale mogulilor Voiculescu şi Vântu. S-au rostit cantităţi insuportabile de minciuni şi au încercat să îmi construiască dosare penale instrumentate de parlamentari din cele două partide.

În lipsa unui program şi a unor soluţii pe care să le prezinte alegătorilor, Mircea Geoană, măcinat de luptele interne din PSD şi complexat în faţa lui Traian Băsescu, alege să lupte cu mine.  O strategie perdantă, şi doar pentru faptul că Mircea Geoană nu a câştigat nici măcar competiţiile cu femeile din familia sa, Soţia şi Soacra.