Despre obiceiuri, traditii si familie

Pentru mine, familia este cel mai important lucru din lume. In ciuda faptului ca am crescut in perioada comunista, am doar amintiri placute legate de copilaria mea pentru ca provin dintr-o familie unita si iubitoare. Sigur, stiu ce inseamna sa stai la coada pentru a cumpara paine si ulei pe cartela. Si in Buzau, ca si in alte orase, nu existau Pepsi sau Cola, si portocale vedeam doar de Craciun. Cu toate astea, parintii au incercat, in acea perioada dificila, sa ne asigure, mie si fratelui meu, lucrurile de care aveam nevoie si sa simtim cat mai putin greutatile acelor vremuri. Mama m-a invatat sa calc, sa gatesc, sa spal, sa tricotez etc.

Dar lucrul cel mai important este acela ca parintii m-au invatat sa am incredere in mine, sa fiu perseverenta, sa ma descurc singura si sa nu uit de unde am plecat. Si acum, familia reprezinta un sprijin in fata tuturor minciunilor si atacurilor care m-au vizat de-a lungul timpului, din momentul in care am decis sa intru in politica.

Pe sotul meu, Dorin, l-am cunoscut atunci cand eram avocat stagiar si ne-am casatorit 6 ani mai tarziu, chiar in ziua in care am implinit 30 de ani, la Consulatul roman din New York.

Din pacate, nu imi permit sa mai petrec la fel de mult timp cu familia mea precum mi-as dori, dar sarbatorile sunt intotdeauna dedicate familiei.