2012 trebuie sa fie un an al sperantei, al unitatii si al solidaritatii

Suntem deja în noul an! Am petrecut un Revelion frumos, în Predeal, cu multă veselie, dans, alături de oameni extrem de amabili, puși pe distracție. Chiar dacă am fost în compania unor colegi, noaptea de trecere dintre ani a fost un moment de deconectare, un moment în care nu s-a făcut politică şi în care toţi am întâmpinat cu speranţă anul 2012.

A trecut însă… și Revelionul, și anul 2011! Pornim de la capăt cu munca, grijile, stresul, problemele care nu suferă amânare, dar şi cu bucuriile, satisfacţiile, realizările şi momentele minunate în care vom fi lângă cei dragi. Important este să trecem prin toate împreună. Pentru că acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor: indiferent cât de greu ne-ar fi fiecăruia în parte, împreună ne va fi mai uşor şi vom trece peste orice pare atât de dificil acum pe cont propriu.

Sunt convinsă că 2012 va fi un an al confirmărilor. Anul acesta, se va confirma faptul că am adoptat măsurile economice şi fiscale corecte, precum şi reformele necesare în sectoarele cheie ale economiei sau în domeniul social. România are aprecierea unanimă a instituţiilor financiare internaţionale şi a celorlalte guverne europene.

Câştigul cel mare din 2011 este că toate aceste masuri vor face mai uşoară situaţia noastră în noul an, în care, din păcate, nu vom avea parte de sfârşitul crizei economice. Guvernul va putea însă asigura plata pensiilor şi a salariilor, România va rămâne atractivă pentru investitorii străini, vom continua pe drumul creşterii economice, vom absorbi mult mai eficient fondurile europene şi vom rămâne un exemplu de curaj şi responsabilitate în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm.

În 2012, se va confirma şi faptul că solidaritatea este cheia unei parcurgeri rapide şi sigure a crizei. Vom vedea şi că oamenii aleg soluţii reale şi nu demagogii imorale.

Personal, eu am planul făcut pentru 2012. Sunt multe proiecte, acţiuni şi evenimente pe care vreau să le realizez în acest an. Dar despre toate, într-o postare viitoare. 

Să aveţi cu toţii un an bun şi plin de împliniri. La mulţi ani tuturor!

PS. Adaug și câteva poze, cu mențiunea că nu sunt de o calitate foarte bună, fiind făcute cu telefonul. Voi mai adăuga în momentul în care le transfer de pe cardul aparatului foto.