5 ani de luptă. Cea mai mare bătalie.

Avand in vedere importanta validarii Guvernului Croitoru in Parlament, in contextul crizei economice actuale, am decis sa nu fac parte din cabinetul acestuia. I-am informat cu privire la acest lucru atat pe Premierul Emil Boc, presedintele PD-L, cat si pe Presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Am luat aceasta hotarare pentru a nu permite PSD si PNL sa invoce prezenta mea in echipa de ministri ca pretext pentru un vot negativ la adresa noului cabinet. De mai bine de 3 luni sunt tinta a unei campanii PSD si PNL de discreditare a activitatii mele ca Ministru, in incercarea de a crea un prejudiciu de imagine PD-L si candidatului nostru la presedintie.

Toate actiunile din ultimul timp ale lui Geoana si Antonescu si ale camarilelor lor nu au nicio legatura cu adevarul si interesele cetatenilor, ci doar cu interesele lor electorale.

Tinand cont de miza confruntarii de la aceste alegeri prezidentiale, precum si de mijloacele murdare, de tip mafiot, folosite de PSD si PNL in aceasta campanie, am ales ca, dupa validarea Guvernului Croitoru de catre Parlament, sa ma alatur staff-ului de campanie a lui Traian Basescu.