Diversiunile lui Geoană pe tema fraudării alegerilor

Televiziunile şi institutele de sondare a opiniei publice ale mogulilor Vântu şi Voiculescu, moguli cărora Mircea Geoană le-a vândut PSD, pun astăzi în operă o nouă diversiune, aceea a fraudării alegerilor.

Concret, aceştia au început, încă de la primele ore ale dimineţii, o campanie media, susţinută în principal de Realitatea TV şi de Antena 3, prin care urmăresc să inducă populaţiei sentimentul că o victorie a preşedintelui Traian Băsescu s-ar datora nu voinţei electoratului, ci fraudării alegerilor. În realitate, până la această oră, sesizările depuse la BEC pe motive de fraudare a procesului electoral nu depăşesc numărul obişnuit al unor asemenea sesizări depuse în oricare altă zi de alegeri din trecut.

Lucrurile nu se opresc aici. În joc intră, aşa cum am mai spus, INSOMAR ŞI CCSB, case de sondaj aflate şi ele în proprietatea lui Vântu şi Voiculescu, care vor prezenta exit-poluri viciate la închiderea urnelor, în susţinerea diversiunii. Mogulii au misiunea de a prezenta exit-poluri care îl vor arăta pe Mircea Geoană mai aproape decât este în realitate de Traian Băsescu (ba chiar le-ar putea trece prin minte, absolut incredibil, ireal şi neconvingător, că Geoană e câştigătorul primului tur). Cum numărătoarea parţială şi cea finală nu va confirma rezultatele deliberat mincinoase ale exit-polurilor Vântu şi Voiculescu, Geoană şi PSD ar intra în turul al doilea cu o campanie extrem de virulentă şi agresivă pe tema fraudării alegerilor.

I-am văzut astăzi pe comentatorii lui Vântu suparaţi live pe prezenţa mare la vot a românilor. Cel mai bun mijloc de a stopa diversiunea fraudării alegerilor se află la îndemîna alegătorilor. Cu cît mai mulţi români votează, cu atît minciuna celor susţin că aceste alegeri sînt fraudate este mai evidentă.
Oricum, nu poate Geoană minţi, cât pot românii vota!