Atac la baioneta, atac la poseta!

Ce s-a întâmplat ieri seară la Antena 3 şi Realitatea dovedeşte ceea ce vă spuneam în articolul precedent: există o strategie comună a lui Voiculescu şi Vântu pentru suspendarea Preşedintelui Băsescu. Şi lovesc în mine ca parte a acestei strategii. Delirul de invective şi acuzaţii la adresa mea nu va fi oprit nici astăzi, nici mâine şi nici peste câteva zile. Pentru că ei îşi imaginează că strategia de înlăturare a Preşedintelui care nu a dat roade în 2007 sau în 2009, o să funcţioneze acum în 2010. It’s not going to happen, guys!

Dacă e cineva care se îndoieşte că Vântu şi Voiculescu au o strategie şi-şi coordonează atacurile, îl invit să vadă articole de pe site-ul Cotidianului şi de pe site-ul Antenei 3: sunt absolut identice, de la conţinut, la ilustrarea foto. Aseară, şi pe Realitatea, şi pe Antena 3, se vorbea despre pantofi şi poşete, în acelaşi timp. Cum le-a venit aceeaşi idee nu pot să-mi explic. Există însă un proverb englezesc: great minds think alike  .

Dacă le spui în faţă ce gândeşti şi că ştii care le este planul, ceea ce am făcut eu ieri, în articolul de pe blog, de-aia se-ambiţionează mai tare moderatorii emisiunilor de seară să arate că „ştim ce avem de făcut: nu o să-i permitem Elenei Udrea să meargă de 4 ori într-un an cu elicopterul plătit de ea. Cum îşi permite acest ministru să dea bani proprii în loc să-i folosească pe cei ai ministerului? Ruşine, Elena Udrea”. Şi-apoi dă-i cu poşetele şi pantofii la înaintare.

Îl anunţ pe domnul Dan Voiculescu că, dacă îmi pune la dispoziţie avionul personal, folosit până acum pentru angajaţii model, nu voi mai da bani de la mine pe deplasarea cu elicopterul în interes de serviciu.

Nu dacă n-aş avea eu pantofi şi genţi s-ar plăti pensii şi salarii, ci dacă oameni ca Sorin Ovidiu Vântu nu ar fi dat tunuri precum FNI. Puţină lume ştie că statul, prin AVAS, a plătit până acum 120 de milioane de euro păgubiţilor FNI şi ar mai trebui să mai plătească încă 180 de milioane de euro. Cu totul, 300 de milioane de euro din banii românilor, care puteau fi folosiţi pentru plata pensiilor şi salariilor. În schimb, trebuie plătite tunurile lui Vântu, care-şi permite astfel să finanţeze un trust de presă falimentar. SOV atacă instituţiile statului, seară de seară, pe banii românilor.