Dezinformare marca Felix

Nici eu si nici sotul meu, Dorin Cocos, nu avem nicio legatura cu afacerile din Parcul Herastrau, afaceri la care Antena 3, Jurnalul National sau asa-zisi protestatari in numele societatii civile fac referire. Asocierea noastra cu persoane sau firme care au interese imobiliare legate de Parcul Herastrau este de rea – credinta, fara nicio sustinere in realitate si dovedeste o practica de dezinformare specifica perioadei de dinainte de 1989 si modului de actiune a lui Dan Voiculescu, cunoscut sub numele de cod Felix.

Somez trustul de presa Intact sa inceteze atacurile nejustificate care ma vizeaza, sa imi solicite punctul de vedere fata de probleme care au legatura cu mine si sa nu isi mai intemeieze stirile pe supozitii neintemeiate.

Simplul fapt de a ma fi intalnit pe parcursul vietii cu o persoana sau alta nu ma face responsabila de actiunile acesteia. Dealtfel nu am cum sa fiu responsabila pentru toate persoanele pe care le-am cunoscut, mai mult sau mai putin.

Fara a fi o problema care ma intereseaza, dar tocmai pentru a reliefa absurdul situatiei in care ne gasim, amintesc faptul ca dreptul de proprietate asupra terenului din Herastrau, drept de proprietate contestat astazi, a fost stabilit nu de mine, ci prin acte semnate la Ministerul Tineretului si Sportului, pe vremea cand Crin Antonescu era ministru, si la Guvern, cand Adrian Nastase era prim-ministru.

Am decis, asa cum am afirmat saptamana trecuta, sa ii dau in judecata pe toti cei care, cu vadita rea-credinta, se folosesc de numele meu sau al familiei mele, pentru a crea subiecte de presa al caror continut nu face altceva decat sa incerce sa ma discrediteze.