PDL a castigat alegerile la Baia de Arama

Acum două săptămâni, presa insista pe hora „electorală” în care m-am prins în localitatea Baia de Aramă. Se pare că a fost de bun augur: candidatul nostru la primărie, domnul Rafael Dunărinţiu, a câştigat alegerile din primul tur de scrutin. Şi nu la limită, ci cu aproape 70% din voturi.

Şi nu este prima dată când PDL câştigă alegeri locale anticipate. S-a întâmplat şi la Râmnicu Vâlcea, dar şi în alte localităţi din ţară. Este dovadă a ceea ce vă spuneam tot în urmă cu două săptămâni: oamenii fac diferenţa între propaganda negativă televizată şi realitate. Ei văd cine le protejează interesele şi cine sunt cei capabili să-i ajute. Mai mult, e o dovadă că avem cadre în interiorul partidului, oameni bine pregătiţi şi convingători.

PDL a fost întotdeauna un partid al primarilor. Forţa noastră este în teritoriu, acolo unde oamenii îşi fac foarte bine munca şi pentru asta sunt respectaţi de comunităţile din rândul cărora provin. Administraţia locală ţine de foarte puţine ori de politică. Acolo se vede dacă un om este capabil să conducă în interesul obştesc. Iar reprezentanţii noştri au arătat că priorităţile lor sunt şi ale oamenilor.

Cei care îşi fac calcule politice de pe acum şi cred că alegerile din 2012 vor fi floare la ureche greşesc amarnic. Aroganţa de care dau dovadă acum se va întoarce împotriva lor. În ciuda a ceea ce spun unii sau alţii, PDL rămâne un partid puternic, cu un obiectiv clar: modernizarea României.