Prima casă pentru Mircea

Vreau în primul rând să vă mulţumesc pentru zecile de mesaje de încurajare pe care mi le-aţi trimis. Mulţi m-aţi felicitat pentru atitudinea pe care am avut-o faţă de directorul ANL. Mulţi mi-aţi spus ce aşteptări aveţi.

Mi-a atras atenţia problema unui cititor – Mircea. El a luat un teren prin credit ipotecar în cartierul Henri Coandă. Şi au început problemele, iar Primăria Sectorul 1 şi Primăria Capitalei i-au lăsat baltă pe cei care vor să îşi construiască case acolo şi sunt mult în urmă cu utilităţile. Asta este una din multele probleme pe care vreau să le rezolv ca ministru. Îl invit pe Mircea şi pe cei care au probleme similare, în legătură cu locuinţele ANL, să dea un telefon la minister (numărul este 021.320.44.60). Vom face un inventar de sesizări pe care vom încerca, în timp, să le rezolvăm.

P.S.

Un răspuns pentru Katrina – dacă milioane de tineri din New York trăiesc în chirie, nu înseamnă că e bine sau că asta ar trebui să ne dorim şi în România. Cred că tinerii trebuie să aibă o şansă de a îşi întemeia o viaţă şi o familie. Aici, în România, şi nu să plece peste hotare. Când vom şti să ne păstrăm tinerii acasă, atunci viitorul nostru va arăta mai bine.