Razgandeanu

Dupa ce s-a chinuit sa-si faca un colegiu mic, mic, cat mai mic gandindu-se ca va putea astfel sa obtina jumatate plus unu din voturile celor care se vor prezenta la urne la alegerile din toamna, Calin Popescu Tariceanu a aflat ca nu are nici pe departe aceasta sansa. In urma sondajelor pe care le-au facut in colegiul respectiv, unde PNL a iesit pe locul trei la ultimele alegeri, dupa PDL si PSD, strategii care lucreaza pentru ei l-au anuntat ca cel mult poate intra in Parlament de pe ultimul loc, dar cu foarte mari riscuri deoarece numarul mic de voturi pe care il va obtine ca urmare a dimensiunii colegiului s-ar putea sa fie insuficient pentru a prinde in PNL un loc la Bucuresti pentru Camera Depuatilor.

Asa ca, dupa ce ne-a anuntat cu surle si trambite ca va candida in Colegiul 2 din Capitala, cum ii sta bine unui Prim Ministru si Presedinte de partid, domnul Tariceanu si-a facut rapid calculele si se muta in Ilfov unde, va mai amintiti nu-i asa, au fost anulate alegerile din doua circumscriptii pentru ca au fost fraudate prin cumpararea masiva a voturilor. In doua circumscriptii deoarece doar acolo au fost televiziunile si s-a vazut la televizor, altfel trebuia sa fie anulate mai peste tot.

Pe cand in zona Primaverii, acolo unde isi alesese sa candideze domnul Tariceanu, daca nu te iubeste electoratul, nu poti sa il cumperi. Putina onoare in politica noastra, as zice! Votul uninominal i-a facut deja pe multi sa isi constate valoarea. Asa ca unii au refuzat sa mai candideze, altii fug din circumscriptie in circumscriptie, cautandu-si un loc caldut in afara Capitalei. Hei, hei, Bucurestiul este greu, nu-i asa?