Felix, La shopping de parlamentari

Ca ţintă predilectă a atacurilor trustului lui Voiculescu, am vorbit în repetate rânduri despre instrumentul de atac şi şantaj reprezentat de Antene. Stelian Negrea, fost angajat al lui Felix, mi-a confirmat spusele şi a dezvăluit chiar mecanismul pus la cale de ilustrul securist.

Se pare că acum a venit rândul să aflăm şi reversul medaliei. Că nu toţi politicienii sunt şantajaţi şi atacaţi. Unii dintre ei au parte de tratament preferenţial. Nu li se arată biciul, ci morcovul. Sunt mituiţi şi momiţi cu tot felul de promisiuni. Evident, tot legate de Antenele cele atât de libere de control politic.

UNPR-istul Liviu Câmpanu povesteşte în Evenimentul Zilei cum a fost abordat de Codruţ Şereş ca să i se propună preluarea unei staţii locale a Antenei 1, în schimbul trecerii în barca opoziţiei. I s-au prezentat diverse oferte şi chiar a fost chestionat asupra influenţei pe care ar avea-o. Un sistem bazat pe „muncă şi răsplată” – dacă îi aducea şi pe alţii dintr-o listă bine identificată, primea mai mult.

Pentru că Liviu Câmpanu nu a vrut, conform propriei declaraţii, „să vândă indulgenţe”,  s-a găsit un altul brusc nemulţumit de activitatea Guvernului. Din păcate, un membru al PDL. Cei treizeci de arginţi au fost reprezentaţi de controlul Antenei 1 Bacău.

O afacere din categoria declaraţiilor lui Ponta din 2 iulie anul trecut: „au primit ceea ce aveau de primit şi tot nu au votat”. Deci, iată că preşedintele PSD dă şi ia tot cu mâna lui Felix, de independent ce este el faţă de moguli, aşa cum se laudă toată ziua. Le place sau nu le place, Ponta şi Antonescu sunt simple instrumente în mâna varanului Voiculescu. El este liderul opoziţiei, el este cel care stabileşte ce şi cum se face. Şi acum avem şi dovada.