Promo la Antena 3 – nicio sâmbătă fără Elena Udrea

După cum am mai spus, eu nu mă uit la televiziunile lui Voiculescu, nu îi citesc ziarele, nu-i ascult radiourile, nu-i citesc site-urile etc. Aşa se face că am aflat de la cineva de dimineaţă că există un promo la Antena3 în care se spune ceva despre cum am cheltuit eu, după ce am renunţat la funcţia de ministru al Dezvoltării, 500.000 de euro. Subiectul urma să fie tratat în emisiunea de sâmbătă seara care îmi este de mai bine de un an dedicată.

Stau şi mă gândesc ce nebunie mai este şi asta. Nimic nu îmi venea în minte care să fie măcar pe aproape de o asemenea informaţie. Ca atare, le spun celor de la comunicare să pregătească un protest fără să mai aştepte emisiunea pentru că este exclus să fie adevarat. Se întâmpla pe la 11.00 dimineaţa. Dupa câteva ore, îmi trece prin minte să îmi sun, totuşi, soţul şi să îl intreb dacă a făcut vreo investiţie în ultima perioadă. Spun „totuşi” pentru că din promo era clar că eu eram subiectul, nu soţul, nu altcineva. Şi soţul îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, dupa negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată.

A! Deci asta era! Nu rămâne decât să îmi cer scuze lui Voiculescu pentru că soţul meu nu a fost în stare să ia 6.000 de hectare de la ADS pe degeaba, că nu a primit energie ieftină pentru firmele sale sau pentru că nu şi-a mutat trustul de presă sau fundaţia în imobile ale RAAPPS, uitând să mai plătească şi chiriile.

În acelaşi timp, îl felicit pe Dorin pentru că va curăţa mizeria aceea de loc, va amenaja un hotel frumos care va atrage turişti şi, în acelaşi timp, va reabilita un monument istoric de care nimeni nu s-a mai îngrijit şi a ajuns o dărâmătură pentru care autorităţile nu au găsit nicio solutie în atâţia ani. Cu cât mai mulţi oameni de afaceri vor face astfel de investiţii, cu atât mai frumos va fi Bucureştiul şi mai căutat de turişti. De la Voiculescu nu mă aştept la aşa ceva, pentru că el nu face bani decât pe seama statului pe care de fiecare dată îl păcăleşte.